Palkonya Hangja 2018. 09. 10.-12.

Vertigo Murals a Palkonya Hangja Fesztiválon

 

A fesztiválszezon egyik legizgalmasabb eseményére, az Irie Maffia és a Zing Burger&Co saját szervezésű, három napos bulijára készítettünk két saját tervezésű festményt. A nagyszínpad háttérdekorációjaként szolgáló, kézzel festett molinó a Vertigo Murals budapesti műtermében készült, innen szállítottuk Palkonyára, a fesztivál helyszínére.

A villányi borvidék legszebb faluja korábban a Láthatatlan ÁLLOMÁS/Palkonya nevű projekttel szerzett hírnevet magának. Az egykor vasúti váróként funkciónáló épületet jelenleg ideiglenes kiállítótérként hasznosítják és a faluba érkezőket köszönti folyton megújuló külsejével.

A fesztivál alkalmára a helyszín jellegzetességeit megjelenítő festményt készítettünk az épületre, a falu klasszicista templomtornyával, a környékre visszajáró gólyával és a híres villányi borvidékre utaló elemekkel. A festéket a Trilak biztosította számunkra.

palkonya hangja dekorációs festés molinó festés falfestmény  tűzfalfestmény falfestmény

Készül a Nagyszínpad háttér molinója....

palkonya színpad festett molino vertigo murals dekorációs festés

PALKONYA NAGYSZÍNPAD Afrobeat, cumbia és hazai kedvencek! Los Mirlos | Irie Maffia | The Qualitons | RedRed & Sena & Akua Naru & Worlasi | Kéknyúl

 

palkonya vasútállomás dekorációs festése vertigomurals.com

Készül a Vertigo Station....

Palkonya hangja vertigo murals falfestmény dekorációs falfestmény falfestmény tűzfalfestmény címfestés dekorációs falfestés
palkonya hangja vertigo murals dekorációs falfestés tűzfalfestés címfestés falfestmény

A palkonyai vasútállomás festés előtt és után...

 

 

>>>> Mégtöbb érdekes Vertigo történet!